Zwanger

een bijzondere tijd
zwangerschapsfoto zwanger fotograaf

Hoera een kleintje op komst

Je bent zwanger! Wat bijzonder! Je buik groeit, de hormonen gieren door je lijf. Je voelt je misschien de koning te rijk. Of je bent misschien wel onzeker over alles. De liefde voor jullie ongeboren kleintje groeit met iedere echo, ieder schopje, elke keer als je fantaseert over later. Wat een bijzondere tijd, om nooit te vergeten.

zwangerschapsfotografie zwangerschap fotograaf Bergen op Zoom

Jullie zwangerschap

Om jullie zwangerschap op een bijzondere manier vast te leggen ben ik benieuwd naar jullie verhaal, hoe beleven jullie de zwangerschap, waar kijken jullie het meest naar uit, wat zijn jullie verwachtingen. Jouw zwangere buik zal hierbij de hoofdrol spelen. Maar ook de liefde tussen jou en je partner in deze bijzondere tijd is te mooi om niet vast te leggen. Daarom maak ik ook foto’s van jullie tweetjes en eventuele oudere broertjes of zusjes.

zwanger baby fotograaf bergen op zoom

Jullie plekje

Tegen het einde van de zwangerschap (de 8ste maand – tussen de 32 en 36 weken is de beste tijd) ontmoet ik jullie op een mooie locatie voor de zwangerschapsshoot. Dat kan bij jullie thuis zijn (in de babykamer, in jullie eigen woonkamer, in de slaapkamer) of op een plek waar jullie graag komen (bos, binnenstad, strand).

zwanger papa mama fotoshoot

Jullie momentje

Ik wil jullie in deze bijzondere, mooie, maar soms ook onzekere en spannende tijd heel graag een momentje geven om stil te staan bij het wondertje in je buik. Even alles om je heen te vergeten, je te verwonderen over de bijzondere veranderingen van je lichaam, om weg te dromen bij de gedachten aan dat kleintje wat komt. Even samen écht alleen maar genieten en stil staan bij hoe mooi dit moment is.

Jullie doosje vol liefde

Een zwangerschapsshoot kun je boeken vanaf het moment dat je weet dat je zwanger bent. De 8ste maand van je zwangerschap (tussen de 32 en 36 weken ongeveer) is de beste tijd voor een zwangerschapsshoot.

Neem contact op
Wat zit er in een doosje vol liefde?

Een doosje vol liefde bestaat uit een heerlijke tijd met je partner en/of gezin. De foto's en mooie herinneringen aan dit moment worden gebundeld in een uniek album wat geleverd wordt in een luxe bewaardoos.

Wat kost een doosje vol liefde?

Voor een doosje vol liefde betaal je € 285,00
Hierbij zit inbegrepen de fotoshoot, het doosje vol liefde bestaande uit een luxe album in een mooie bewaardoos, reiskosten binnen Bergen op Zoom.
De digitale bestanden kunnen tegen een meerprijs van € 150 worden besteld. Wanneer de zwangerschapsshoot in combinatie met een newbornshoot wordt geboekt ontvang je 25% korting op de tweede shoot.

Ik wil een doosje vol liefde!

Ik maak graag een doosje vol liefde voor jullie. Een afspraak maken kan via de mail, mijn contactformulier of telefonisch. Ik hoop snel kennis te maken met jullie.

Voorbeeld foto's

Ieder doosje vol liefde is uniek, want jullie zijn uniek. Toch geven onderstaande foto’s een mooie indruk van wat je aan foto’s kan verwachten in jouw doosje vol liefde. Geen foto’s waarbij iedereen met een nep-lach de camera in kijkt, maar beelden die jullie verbondenheid en jullie liefde laten zien.

–Om de foto’s groter te bekijken klik je op het vergrootglas wat verschijnt zodra je over de foto beweegt.–

Heb je nog vragen of wil je graag dat ik voor jullie ook zo’n mooi en uniek doosje vol liefde maak, neem dan contact met mij op!