Workshop Introductie Moment Design

Ontdekken of Moment Design ook iets voor jou is? Daar is deze workshop uitermate geschikt voor.

Tijdens deze introductie worden al je vragen over Moment Design beantwoord. Wat is Moment Design? Hoe werkt het? Wat kan ik er als fotograaf mee.

Wat ga je tijdens de workshop doen

Als enthousiast Moment Design fotograaf en Moment Design teacher vertel ik je graag alles over deze techniek. In de ochtend maak je kennis met theorie van Moment Design. In de middag kijk je mee tijdens een live fotoshoot en kun je zien en ervaren hoe Moment Design in de praktijk werkt. Uiteraard is er volop gelegenheid om vragen te stellen en eventueel zelf ook te fotograferen. Vergeet dus vooral niet om je camera mee te nemen!

Ben je na het volgen van deze workshop zo enthousiast over de techniek dat je je er verder in wil ontwikkelen, dan ben je van harte welkom bij de Opleiding Moment Design.

Voor wie is deze workshop geschikt?

Professioneel fotograaf of enthousiaste hobbyfotograaf? Iedereen die graag mensen fotografeert is van harte welkom. Tijdens deze workshop wordt niet de techniek van fotograferen behandeld. Je krijgt handvatten hoe je op een prettige manier met je klanten samen kunt werken om mooie, authentieke foto’s met echte emoties te maken.

Introductie Moment Design data 2019

Vrijdag 12 april 2019  van 9.00 tot 15.00 uur
* Komt deze datum niet uit? Later dit jaar zullen er nieuwe data geplant worden. Wil je een e-mail ontvangen wanneer de nieuwe datum bekend is, stuur mij dan een e-mail. Wil je daar niet op een nieuwe datum wachten, verzamel dan een groep van minimaal 4 fotografen, samen plannen we dan een andere datum in. Voor meer informatie kun je mij hierover mailen.

Locatie van de workshop

Voor deze workshop nodig ik je graag uit bij mij thuis in Bergen op Zoom. Je kunt voor de deur (gratis) parkeren. De bus (lijn 25 Bergse Plaat, uitstappen halte Strandplevier) stopt op 5 minuten loopafstand. De fotoshoot vindt vlakbij plaats, aan de oever van het Markiezaatsmeer.

* Liever op een locatie bij jou in de buurt? Verzamel een groep van 5 fotografen, dan kom ik graag naar jullie toe. Voor meer informatie kun je mij hierover mailen.

Kosten

249,- excl BTW

Koffie, thee, wat lekkers én een heerlijke lunch zijn bij de prijs van de workshop inbegrepen.

Na de workshop krijg je toegang tot een besloten facebookgroep met allemaal enthousiaste fotografen die ook op één of andere manier gebruik maken van Moment Design. Een ideale plek om al je vragen, ervaringen en foto’s te delen met lieve collega’s.

Aanmelden

Naam(verplicht)

E-mail adres(verplicht)

Telefoonnummer(verplicht)

Ik meld mij aan voor:
12 april 2019houd mij op de hoogte voor nieuwe data

FactuuradresMet dank aan Caroline Elenbaas voor de leuke foto bovenaan deze pagina.