Loes

achter de camera
Loes Rommens Fotograaf Bergen op Zoom

Waarom ik fotografeer

Mijn leven bestaat uit foto’s. Saai? Nee hoor, geweldig juist! Ik maak elke dag wel honderd foto’s. Niet allemaal met mijn camera hoor, maar wel in mijn hoofd en met mijn hart. Kleine bijzondere momenten die ik op die manier intens beleef en voor altijd wil bewaren. Het liefst leg ik die momenten ook met mijn camera vast, zodat ik later nog eens terug kan kijken naar die gelukzalig glimlach, die tranen van het lachen….

Loes Rommens Fotograaf Bergen op Zoom

Mijn eigen herinneringen

Mijn woonkamer staat vol met fotolijstjes en ik heb een kast vol fotoboeken. Ik vind het heerlijk om door alle herinneringen te bladeren. Mooi om te zien hoe je zelf, je man en kinderen veranderen door de jaren heen. En zo fijn om opa en oma nog eens terug te zien. Foto’s betekenen zoveel voor mij. Het zijn herinneringen aan momenten die nooit meer terug komen.

Loes Rommens Fotograaf Bergen op Zoom

Zelf op de foto

Tegenwoordig ga ik zelf ook graag op de foto. Jammer als mijn haar niet perfect zit, of dat je die kilootjes te veel toch best goed ziet. Ik ben geloof ik de enige die daar op let, mijn kinderen daarentegen zijn dol op de foto’s waar mama ook op staat.  Die zien mijn lach, mijn dikke knuffels en mijn liefde voor hen. Zo waardevol voor nu, maar vooral ook voor later.

Loes Rommens Fotograaf Bergen op Zoom

Op de foto bij mij

Of het nu gaat om het vastleggen van een bruiloft, een zwangerschap, de eerste babyfoto’s of familiefoto’s, ik wil je laten ervaren hoe leuk, ontspannen en gezellig op de foto gaan kan zijn. Niet ongemakkelijk 5 minuten met een fake-tandpasta-lach recht in de camera kijken, maar lekker alles om je heen (ja zelfs die ‘enge’ grote camera) vergeten en gewoon genieten van het moment.

Certified Moment Designer

Dat mensen zich op hun gemak voelen tijdens een fotoshoot, vind ik het aller-allerbelangrijkste. Pas al je echt ontspannen bent sta je op je mooist op de foto. Om mijzelf daarin nog verder te ontwikkelen heb ik de opleiding tot Moment Design fotograaf gevolgd en met goed resultaat afgerond. Sinds september 2014 ben ik officieel Certified Moment Design Fotograaf. Klik hier om te lezen wat “Moment Design” inhoud.

Waarom een doosje vol liefde

Een fotoshoot is voor mij pas echt geslaagd als je plezier hebt gehad en met een goed gevoel terug kan kijken op een leuke ochtend of middag. Dat je écht hebt kunnen genieten met diegene waar je het meest van houdt. De fantastische serie foto’s die gemaakt zijn tijdens de sessie zijn dan niet alleen mooie plaatjes van jezelf, je man, je kinderen, maar ook een fijne herinnering aan een bijzonder moment. Die herinneringen verdienen iets bijzonders. Daarom zit bij mij bij elke fotoshoot een album inbegrepen. Een kostbaar boek in een mooie bewaardoos. Jullie eigen doosje vol liefde.

Wie staat er achter de camera

Ik ben Loes Rommens. Gelukkig getrouwd met Martin en mama van twee hele lieve schatten Femke (2006) en Tim (2010). Ik heb altijd een hoofd vol ideeën en denk dus graag met je mee over jouw ideale fotoshoot. Ik houd van taart bakken en knutselen met mijn kinderen. Ik kan niet goed zingen of dansen, maar doe dat wel graag. Ik smelt van pasgeboren baby’s en ben dol op ondeugende dreumessen. Van bruidsjurken kijken krijg ik nooit genoeg. Ik ben lief, (meestal) vrolijk, spontaan, enthousiast, gezellig, eigenwijs, een doorzetter, een pietje precies. Én ik ben, zoals je al hebt kunnen lezen, gek op foto’s.

Loes Rommens Fotograaf Bergen op Zoom
Heb je nog vragen of wil je graag dat ik voor jullie ook zo’n mooi en uniek doosje vol liefde maak, neem dan contact met mij op!