Opleiding Moment Design

Hoe fijn zou het zijn als iedereen die je voor je camera krijgt ontspannen is? Wanneer de mensen voor je camera echt lachen en samen plezier maken in plaats van zenuwachtig richting jou kijken. Dat ze genieten van de fotosessie en waardevolle momenten met elkaar delen in plaats van dat ze zich zorgen maken over hoe ze eruit zien. Dat ze er van balen dat de fotosessie zo snel voorbij ging, omdat ze op deze manier nog wel een hele poos door willen gaan.

Jouw rol als fotograaf

Als fotograaf heb je alle tools in handen om van elke fotosessie een geslaagde shoot te maken! Toch? Je hebt voldoende technische kennis, een prachtige camera, een mooi stel lenzen, dus daar ligt het niet aan. Elke sessie begin je met dezelfde creativiteit en hetzelfde enthousiasme en toch lukt het niet om elke sessie met dezelfde geweldige beelden thuis te komen. Hoe kan dat toch?

Eén ding wil ik je alvast verklappen, het ligt niet aan jouw klanten!

Moment Design

Moment Design helpt je om tijdens een fotosessie een veilige omgeving te creëren voor je klanten, waarin ze zichzelf kunnen zijn. Je helpt hen ontspannen en zorgt ervoor dat ze plezier gaan maken met elkaar. Op deze manier ontstaan er hele mooie en waardevolle momenten voor je camera. Het enige wat jij dan nog hoeft te doen is deze mooie momenten vast leggen.

Hoe ga ik jou helpen

Als enthousiast Moment Design fotograaf en Moment Design teacher vertel ik je graag hoe Moment Design werkt en hoe je de techniek in de praktijk toe kan passen. In de Opleiding komen alle aspecten van Moment Design aan bod. Naast de theorie ga je ook zelf aan de slag met (huiswerk)opdrachten. Voelen, zien, doen en ervaren dus!

Inhoud van de opleiding

Deze opleiding bestaat uit 4 dagdelen. Tijdens deze dagdelen vertel ik je over de theorie achter Moment Design en ga je aan de slag met allerlei leuke opdrachten. Daarnaast krijg je voor ieder dagdeel een aantal huiswerkopdrachten, die we tijdens de bijeenkomst bespreken.

WONDER

Dit dagdeel draait om jou! Om jou als persoon en om jou als fotograaf. Je gaat ervaren wat jouw gedrag en gevoel voor invloed hebben op het eindresultaat van de fotoshoot.

CONNECTION

Deze keer draait om jouw klanten en het creëren van een veilige omgeving, zodat de klant alles van zichzelf laat zien.

JOY

In dit blok draait het om het eindresultaat! Van topfoto tot net niet foto. Je gaat zien welke kleine details het verschil kunnen maken.

PRAKTIJK

De opleiding rond je af met een Moment Design fotosessie. Deze resultaten en je ervaring tijdens deze fotosessie bespreken we in het 4e dagdeel.

Na het volgen van deze opleiding kun je je officieel laten certificeren als “Certified Moment Design Photographer” en indien gewenst aansluiten bij het Moment Design Collectief.

Data Opleiding Moment Design

De lesdagen voor de volgende Opleiding Moment Design zijn op dinsdag 19 maart, 2 april, 16 april en 7 mei 2019* van 9.00 – 12.00 uur.

* Komt deze datum niet uit? Later dit jaar zullen er nieuwe data geplant worden. Wil je een e-mail ontvangen wanneer de nieuwe datum bekend is, stuur mij dan een e-mail. Wil je daar niet op wachten, verzamel dan een groep van minimaal 4 fotografen, samen plannen we dan een andere datum in. Voor meer informatie kun je mij hierover mailen.

Kosten

De kosten voor de Opleiding Moment Design bedragen € 699,- excl BTW

Volg je de opleiding liever individueel dan is dat ook mogelijk. De kosten bedragen dan € 1195,- excl BTW.

Koffie, thee, en wat lekkers zijn bij de prijs van de workshop inbegrepen.

Locatie voor de workshop

Voor deze workshop nodig ik je graag uit bij mij thuis in Bergen op Zoom. Je kunt voor de deur (gratis) parkeren. De bus (lijn 25 Bergse Plaat, uitstappen halte Strandplevier) stopt op 5 minuten loopafstand.

* Wil je deze workshop liever in een voor jouw vertrouwde omgeving volgen, dan kom ik graag naar je toe. Er worden dan wel reiskosten voor gereden kilometer (a € 0.50 ct/km vanaf Bergen op Zoom) berekend.

Aanmelden

Wat tof dat jij de Opleiding Moment Design wilt gaan volgen! Aanmelden kan via onderstaand formulier.

Naam(verplicht)

E-mail adres(verplicht)

Telefoonnummer(verplicht)

Ik meld mij aan voor:
Opleiding 19 maart, 2,16 april, 7 mei 2019Individuele opleidinghoud mij op de hoogte voor nieuwe data

Factuuradres