Newborn

de onvergetelijke momenten
newborn baby fotografie

Hoera een kleintje!

Daar is jullie kleintje eindelijk. En wat is hij of zij mooi! Hele dagen houdt dat kleine hummeltje je bezig. Ben je niet voor je kindje aan het zorgen, dan ben je je wel aan het verwonderen over die kleine teentjes, die wijze blik, die herkenbare gelaatstrekken. Iedere keer als je naar je kindje kijkt wordt je weer een beetje meer verliefd.

babyfotografie fotograaf bergen op zoom

Wat gaat het snel

Je kleintje groeit als kool en lijkt iedere dag wel te veranderen. Het gaat allemaal zo snel. Het is ook verbazingwekkend hoe snel je in je nieuwe rol van papa en mama groeit. Alsof het nooit anders is geweest. Tijd om hierbij stil te staan is er bijna niet. Gelukkig kun je met foto’s de momenten vangen om voor altijd te bewaren.

newborn familie fotoshoot

Genieten van jullie kleintje

Jullie kleintje zal tijdens de fotoshoot de hoofdrol spelen, maar de liefde en de bijzondere, warme band in jullie gezin is te mooi om niet vast te leggen. Daarom gaan jullie zelf ook mee op de foto. En nee, dat is niet eng! Later zul je me dankbaar zijn, dat ik juist deze bijzondere momenten voor jullie heb vastgelegd.

newborn pasgeboren baby fotoshoot

Lekker ontspannen

Vlak na de kraamtijd kom ik met mijn camera bij jullie thuis op bezoek. Dat is voor jullie en jullie kleintje lekker vertrouwd. Jullie hebben hier alles bij de hand. En de spullen in huis, die jullie met liefde voor jullie kindje uitgezocht hebben, geven de foto’s nog meer een persoonlijk tintje.

Jullie doosje vol liefde

Boeken kan vanaf het moment dat de uitgerekende datum bekend is. Zodra jullie kleintje geboren is spreken we de datum voor de shoot af.

Ben je net bevallen en wil je nog graag een newbornshoot, bel me dan zo snel mogelijk!

Neem contact op
Wat zit er in een doosje vol liefde?

Een doosje vol liefde bestaat uit een heerlijke tijd met je pasgeboren baby. De foto's en mooie herinneringen aan dit moment worden gebundeld in een uniek album wat geleverd wordt in een luxe bewaardoos.

Wat kost een doosje vol liefde?

Voor een doosje vol liefde betaal je € 285,00
Hierbij zit inbegrepen de fotoshoot, het doosje vol liefde bestaande uit een luxe album in een mooie bewaardoos, reiskosten binnen Bergen op Zoom.
De digitale bestanden kunnen tegen een meerprijs van € 150 worden besteld. Wanneer de newbornshoot in combinatie met een zwangerschapsshoot wordt geboekt ontvang je 25% korting op de tweede shoot.

Ik wil een doosje vol liefde!

Ik maak graag een doosje vol liefde voor jullie. Een afspraak maken kan via de mail, mijn contactformulier of telefonisch. Ik hoop snel kennis te maken met jullie.

Wat is een doosje vol liefde

Voorbeeld foto's

Ieder doosje vol liefde is uniek, want jullie zijn uniek. Toch geven onderstaande foto’s een mooie indruk van wat je aan foto’s kan verwachten in jouw doosje vol liefde. Geen foto’s waarbij iedereen met een nep-lach de camera in kijkt, maar beelden die jullie verbondenheid en jullie liefde laten zien.

–Om de foto’s groter te bekijken klik je op het vergrootglas wat verschijnt zodra je over de foto beweegt.–

Heb je nog vragen of wil je graag dat ik voor jullie ook zo’n mooi en uniek doosje vol liefde maak, neem dan contact met mij op!