Liefdevolle newbornfotografie met behulp van Moment Design

Nergens is zoveel onvoorwaardelijke liefde als tijdens de kraamtijd. Hoe mooi is het om die liefde vast te kunnen leggen? Zodat de newborn van nu over 30 jaar nog kan zien en voelen hoeveel er van hem of haar gehouden wordt.

Als enthousiast Moment Design fotograaf en Moment Design teacher vertel ik je graag alles over mijn visie op newbornfotografie. Tijdens het theorie gedeelte van de workshop komen alle aspecten van Moment Design en hoe je deze techniek specifiek bij newborn fotografie toepast aan bod. Tijdens de live fotoshoot kun je zien hoe Moment Design in de praktijk werkt. Uiteraard is er volop gelegenheid om vragen te stellen en eventueel zelf ook te fotograferen. Vergeet dus vooral niet om je camera mee te nemen!

Voor wie is deze workshop geschikt?

Voor iedereen die als professioneel fotograaf newborn- of babyfotosessies doet. Geposeerd (foto’s met ouders) of lifestyle, Moment Design is voor beide stijlen heel goed inzetbaar. Deze workshop gaat niet over het poseren of wrappen van een newborn, maar over hoe je Moment Design toe kan passen bij een newbornsessie. Zo kun jij straks ook een geweldige ervaring creëren voor de kersverse ouders en foto’s maken die door de jaren heen steeds meer waard zullen.

Data workshop Moment Design voor Newbornfotografen

Dinsdag 12 maart 2019 van 9.00 tot 15.00 uur Zaterdag 13 april 2019 van 10.00 tot 16.00 uur

Wil je niet op een nieuwe datum wachten, verzamel dan een groep van minimaal 4 fotografen, samen plannen we dan een andere datum in. Voor meer informatie kun je mij hierover mailen.

Locatie van de workshop

Voor deze workshop nodig ik je graag uit bij mij thuis in Bergen op Zoom. Je kunt voor de deur (gratis) parkeren. De bus (lijn 25 Bergse Plaat, uitstappen halte Strandplevier) stopt op 5 minuten loopafstand.

* Liever op een locatie bij jou in de buurt? Verzamel een groep van 5 fotografen, dan kom ik graag naar jullie toe. Voor meer informatie kun je mij hierover mailen.

Kosten

€ 299,- excl BTW

Koffie, thee, wat lekkers én een heerlijke lunch zijn bij de prijs van de workshop inbegrepen.

Na de workshop krijg je toegang tot een besloten facebookgroep met allemaal enthousiaste fotografen die ook op één of andere manier gebruik maken van Moment Design. Een ideale plek om al je vragen, ervaringen en foto’s te delen met lieve collega’s.

Aanmelden

Naam(verplicht)

E-mail adres(verplicht)

Telefoonnummer(verplicht)

Ik wil mij aanmelden voor de workshop Moment Design voor newbornfotografen op:

Dinsdag 12 maart 2019Zaterdag 13 april 2019Ik wil bericht ontvangen als er een nieuwe datum bekend is

Factuuradres


Met dank aan Johan Brouwers voor de leuke foto bovenaan deze pagina.