Moment Design - Het complete plaatje

Je vind het supertof om met van een fotoshoot een mooie belevenis te maken voor je klanten, maar je loopt nog te stoeien met alle “rompslomp” er om heen. Je verkoopt een tof product, maar het klantcontact verloopt moeizaam. Je klanten genieten van jouw dienst, maar de betrokkenheid bij je bedrijf is klein.

Hoe gaaf zou het zijn om niet alleen de fotoshoot, jouw product of dienst speciaal te maken, maar het hele proces, van het eerste mailcontact tot na het opleveren van jouw dienst. Samen gaan we op ontdekking hoe je jouw eigen unieke klantbelevenis kunt creëren. We gebruiken hiervoor de basis principes van Moment Design. Deze techniek is ontwikkeld voor het ontspannen fotograferen van mensen, maar mijn eigen ervaring heeft mij geleerd dat alles veel leuker wordt door het toepassen van de techniek.

Voor wie is deze workshop geschikt?

Deze workshop is in eerste instantie ontwikkeld voor fotografen die werken met de Moment Design techniek voor hun fotoshoot, maar is waardevol voor iedereen die een bedrijf runt waarbij klantcontact centraal staat (denk bijvoorbeeld aan wellness, horeca, retail, ect).

Waar gaan we mee aan de slag tijdens de workshop

  • Als eerste nemen we de basis van Moment Design door. Hoe zat het ook alweer met die stappen en invites.
  • Ik vertel je hoe ik Moment Design toepas buiten de fotoshoots die ik doe.
  • Daarna gaan de handen uit de mouwen en gaan we aan de slag met het toepassen van Moment Design op je eigen bedrijf. Je gaat je eigen unieke klantervaring vormgeven.
  • Je gaat naar huis met heel veel inspiratie en een blauwdruk voor jouw eigen unieke klantervaring.

Data workshop Moment Design - Het complete plaatje

Deze workshop geef ik 1-op-1. Wanneer je interesse hebt in deze workshop plannen we samen een datum in. De workshop duurt een hele dag (9.00 – 15.00 uur).

Locatie van de workshop

Voor deze workshop nodig ik je graag uit bij mij thuis in Bergen op Zoom. Je kunt voor de deur (gratis) parkeren. De bus (lijn 25 Bergse Plaat, uitstappen halte Strandplevier) stopt op 5 minuten loopafstand.


* Liever op een locatie bij jou in de buurt? Ik kom graag naar je toe, maar bereken dan wel reiskosten 0,50 ct/km.

Kosten

€ 549,- excl BTW


Koffie, thee, wat lekkers én een heerlijke lunch zijn bij de prijs van de workshop inbegrepen.


Na de workshop krijg je toegang tot een besloten facebookgroep met allemaal enthousiaste fotografen die ook op één of andere manier gebruik maken van Moment Design. Een ideale plek om al je vragen, ervaringen en foto’s te delen met lieve collega’s.

Aanmelden

Ik wil mij aanmelden voor de workshop Moment Design - Het complete plaatje op

Naam(verplicht)

E-mail adres(verplicht)

Telefoonnummer(verplicht)

Factuuradres