Certificeren

Na het succesvol afronden van de Moment Design Opleiding is het mogelijk om je te laten certificeren. Bij de certificering wordt getoetst of je de Moment Design Techniek beheerst en kunt toepassen. Het traject van de certificering bestaat uit drie onderdelen:

* Inleveren van 5 tot 10 fotoshoots waarbij gebruik is gemaakt van de Moment Design Techniek.
* Korte toetsing van theoretische kennis
* Beoordeling van een live fotoshoot, zowel fotoshoot zelf als de foto’s

Na het behalen van je certificaat mag je jezelf “Moment Design Fotograaf” noemen. Je ontvangt een badge, die je mag gebruiken in je marketing materiaal. Ook kun je je aansluiten bij het Moment Design Collectief.

Locatie Certificeren

Ik nodig je graag uit bij mij thuis in Bergen op Zoom. Je kunt voor de deur (gratis) parkeren. De bus (lijn 25 Bergse Plaat, uitstappen halte Strandplevier) stopt op 5 minuten loopafstand. Het praktijk gedeelte van het certificeren (de fotoshoot) vindt vlakbij plaats, aan de oever van het Markiezaatsmeer.

* Liever op een locatie bij jou in de buurt? Dan kom ik graag naar je toe. Ik bereken dan wel reiskosten van € 0.50 per gereden kilometer.

Kosten

€ 199,- excl BTW

Koffie, thee, wat lekkers zijn bij de prijs van de certificering inbegrepen.

Aanmelden

Wanneer je je wilt laten certificeren vul je onderstaand contactformulier in. Ik neem binnen 48 uur contact met je op om de verdere details te bespreken.

Naam(verplicht)

E-mail adres(verplicht)

Telefoonnummer(verplicht)

Welke Moment Design opleiding heb je gevolgd

Online trainingNederlandse Moment Design Opleiding

Indien je de Nederlandse Moment Design Opleiding hebt gevolgd, bij welke teacher deed je deze?

Factuuradres