Liefde

speciaal voor koppels
fotograaf Loveshoot Bergen op Zoom

Liefde is...

Liefde zit in klein dingen. In die gekke dingen van jullie samen, waar je samen zo hard om kan lachen, maar die niemand anders snapt. In de manier waarop je elkaar aankijkt, elkaar kust of streelt. Dit en die unieke band, die je alleen met geliefde hebt, maakt liefde zo mooi en bijzonder.

fotoshoot liefde Bergen op Zoom

Jullie verhaal

Om jullie liefde vast te leggen ben ik benieuwd naar jullie verhaal. Hoe hebben jullie elkaar leren kennen, wat vinden jullie belangrijk in jullie relatie, wat zijn jullie dromen. Ik ga op zoek naar jullie kleine gebaren, jullie grapjes en jullie echte kus, zodat jullie deze voor altijd kunnen bewaren in jullie doosje vol liefde.

loveshoot

Jullie plekje

We ontmoeten elkaar op een mooie plek waar jullie graag komen of die een speciale betekenis heeft voor jullie en jullie relatie. Dat kan bij jullie thuis zijn, maar ook in het bos, op het strand, in jullie stamkroeg.

loveshoot verloving Bergen op Zoom

Jullie liefde

Ik wil jullie graag een momentje geven om stil te staan bij de liefde die je voor elkaar voelt. Om even alles om je heen te vergeten, samen herinneringen op te halen, samen weg te dromen, weer vlinders in je buik te krijgen. Even écht alleen maar genieten van elkaar en stil staan bij hoe bijzonder jullie samen zijn.

Jullie doosje vol liefde

Een loveshoot kun je altijd boeken, of je nu pas samen bent, gaat trouwen, of misschien zelfs al 60 jaar getrouwd bent.

Neem contact op
Wat zit er in een doosje vol liefde?

Een doosje vol liefde bestaat uit een heerlijke tijd met je partner. De foto's en mooie herinneringen aan dit moment worden gebundeld in een uniek album wat geleverd wordt in een luxe bewaardoos.

Wat kost een doosje vol liefde?

Voor een doosje vol liefde betaal je € 285,00
Hierbij zit inbegrepen de fotoshoot, het doosje vol liefde bestaande uit een luxe album in een mooie bewaardoos, reiskosten binnen Bergen op Zoom.
De digitale bestanden kunnen tegen een meerprijs van € 150 worden besteld

Ik wil een doosje vol liefde!

Ik maak graag een doosje vol liefde voor jullie. Een afspraak maken kan via de mail, mijn contactformulier of telefonisch. Ik hoop snel kennis te maken met jullie.

Voorbeeld foto's

Ieder doosje vol liefde is uniek, want jullie zijn uniek. Toch geven onderstaande foto’s een mooie indruk van wat je aan foto’s kan verwachten in jouw doosje vol liefde. Geen foto’s waarbij iedereen met een nep-lach de camera in kijkt, maar beelden die jullie verbondenheid en jullie liefde laten zien.

–Om de foto’s groter te bekijken klik je op het vergrootglas wat verschijnt zodra je over de foto beweegt.–

Heb je nog vragen of wil je graag dat ik voor jullie ook zo’n mooi en uniek doosje vol liefde maak, neem dan contact met mij op!