Trouwen

Scroll naar beneden en ontdek de mogelijkheden
trouwen bruiloft fotografie

Gefeliciteerd!

Jullie gaan trouwen! Wat een mooie manier om elkaar te laten weten dat je van elkaar houdt. Een drukke maar ontzettend leuke tijd breekt aan. Locatie zoeken, dé jurk zoeken, ringen kiezen. En natuurlijk een trouwfotograaf uitkiezen die jullie liefde en jullie mooiste dag heel mooi kan vastleggen. Voor dat laatste zijn jullie hier op de juiste plek.

bruidsfotograaf bruidsfotografie Bergen op Zoom

Jullie bruiloft

Dat moment dat je elkaar voor het eerst ziet, de blik in je ogen als hij jouw zijn JA-woord geeft, jullie eerste kus als man en vrouw, de bewonderende blikken van jullie gasten, die speciale eerste dans op het feest. Al deze mooie herinneringen aan jullie trouwdag wil je toch het liefste in een doosje stoppen en voor altijd bewaren. Ik kom als bruidsfotograaf graag deze herinneringen voor jullie vast leggen.

fotograaf bruiloft trouwfotografie

Genieten

Jullie trouwdag wordt één van de meest bijzondere en speciale dagen uit jullie leven. Daar moet je van genieten. Om die reden spreek ik jullie 2 keer voor de bruiloft. Eén keer om kennis te maken en één keer om jullie dag door te nemen. Zo kunnen jullie op de bruiloft genieten van elkaar en jullie gasten, zonder dat jullie je zorgen hoeven te maken over de foto’s.

trouwfeest bruiloft trouwerij fotografie

Bijzonder doosje vol liefde

Een trouwalbum is de kers op de taart voor een bruidsreportage. Door het album op een professionele manier op te maken worden de losse foto’s een mooi en compleet beeldverhaal van jullie liefde en jullie trouwdag. Het album wordt geleverd in een mooie bewaardoos, waardoor jullie nog jarenlang met veel plezier kunnen bladeren door de herinneringen aan jullie trouwdag.

Kennismaken

Ik wil heel graag weten hoe jullie je bruiloft gaan vieren en wat jullie wensen zijn met betrekking tot de fotografie. En jullie willen vast weten wat er allemaal mogelijk is. Daarom nodig ik jullie van harte uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Pas na dit gesprek beslissen jullie of ik jullie bruiloft mag komen fotograferen.

Ja, ik wil een afspraak maken

Wat zijn de kosten van een trouwreportage?

Iedere bruiloft fotografeer ik met veel aandacht en liefde. Om een mooi beeldverslag van jullie bruiloft te maken kom ik in elk geval 6 uur fotograferen, zodat de belangrijkste momenten vastgelegd zijn voor later. Om een echt complete reportage te maken ben ik het liefst de hele dag aanwezig.
Bij alle pakketten zit een doosje vol liefde inbegrepen. Voor dit prachtige, luxe album* in een mooie bewaardoos heb je keuze uit heel veel verschillende kleuren en materialen als omslag.
 • Doosje vol liefde - Klein

 • 1335
  • Voor een beknopt beeldverslag van jullie bruiloft kies je voor dit pakket. Ik leg alleen de voor jullie allerbelangrijkste momenten van de dag vast. Ik ben ongeveer 6 uur aanwezig op jullie bruiloft. In overleg bepalen we wat ik kom fotograferen.
  • Doosje vol liefde:
   Luxe album van 30×30
   in een mooie bewaardoos
   20 spreads
  • Hoge resolutie foto’s
  • Online foto galerij
  • Reiskosten binnen Nederland muv tol/veerboot kosten

 • Jullie trouwdatum reserveren
Meest gekozen
 • Doosje vol liefde - Groot

 • 1835
  • Voor een mooi beeldverslag van jullie mooiste dag kies je voor dit pakket. Ik begin ‘s ochtends op het afgesproken tijdstip te fotograferen en ga pas naar huis als ik een mooie impressie van jullie diner gemaakt heb. Ik ben ongeveer 9 uur aanwezig op jullie bruiloft.
  • Doosje vol liefde:
   Luxe album van 30×30
   in een mooie bewaardoos
   25 spreads
  • Hoge resolutie foto’s
  • Online foto galerij
  • Reiskosten binnen Nederland muv tol/veerboot kosten

 • Jullie trouwdatum reserveren
 • Doosje vol liefde - Extra groot

 • 2370
  • Voor het meest complete beeldverslag van jullie dag kies je dit pakket.  Ik begin met het maken van foto’s van de voorbereidingen en ga pas naar huis als ik een mooie sfeerimpressie van jullie feestavond gemaakt heb. Ik ben ongeveer 12 uur** aanwezig op jullie bruiloft.
  • Doosje vol liefde:
   Luxe album van 30×30
   in een mooie bewaardoos
   30 spreads
  • Hoge resolutie foto’s
  • Online foto galerij
  • Reiskosten binnen Nederland muv tol/veerboot kosten

 • Jullie trouwdatum reserveren

* Andere uitvoeringen van het album zijn tegen een meerprijs mogelijk.
** Eventuele extra uren bij “Ik wil alles”-pakket  € 125,-

Voorbeeld foto's

Iedere bruiloft is uniek, want jullie zijn uniek. Toch geven onderstaande foto’s een mooie indruk van wat je aan foto’s kan verwachten. Geen stijve poseerfoto’s, maar beelden die jullie dag laten zien zoals hij was.

–Om de foto’s groter te bekijken klik je op het vergrootglas wat verschijnt zodra je over de foto beweegt.–

Bruidsfotograaf Bergen op Zoom

Veel gestelde vragen

Staat je vraag er niet bij, neem dan gerust contact met mij op. Dat kan via  mijn contactformulier, via mail of telefonisch (06-11314605). Ik streef er na om altijd binnen 48 uur te antwoorden.

Bruidsfotograaf Bergen op Zoom

Hoeveel tijd hebben we nodig voor de reportage?

Om lekker ontspannen foto’s te kunnen maken is het fijn om ongeveer 1,5 uur uit te trekken voor het maken van foto’s op locatie (excl. reistijd). Lukt dat niet dan overleggen we samen hoe we de fotoreportage dan kunnen inplannen.

Waar gaan we foto’s maken?

Dat is een vraag die jullie alleen zelf kunnen beantwoorden. Ik ben niet diegene die bepaald waar de foto’s gemaakt worden, dat zijn jullie. Uiteraard help ik jullie graag met het uitkiezen van een locatie.

Wanneer krijgen we de foto’s?

Ongeveer 4 weken na de bruiloft kunnen jullie de foto’s in het online album bekijken. De foto’s kunnen door jullie gasten ook via dit album worden nabesteld. Wanneer jullie een album besteld hebben ontvang je dit ongeveer 8 weken na de bruiloft.

Kunnen we een optie nemen?

Nee, helaas is het niet mogelijk om een vrijblijvende optie te nemen. Maar dat wil niet zeggen dat jullie per direct moeten beslissen. Op het moment dat we serieus met elkaar in gesprek zijn (als er een afspraak staat voor een kennismakingsgesprek tot ongeveer 2 weken daarna) hebben jullie wel de eerste keuze.

Moeten we een aanbetaling doen?

Wanneer jullie mij boeken voor jullie bruiloft reserveer ik deze dag exclusief voor jullie in mijn agenda. Om die reden vraag ik een aanbetaling van € 150,00. Na ontvangst van de aanbetaling is jullie reservering definitief.

Wat als jij niet kunt komen fotograferen?

Er moeten wel hele gekke dingen gebeuren wil ik niet jullie bruiloft komen fotograferen. Maar ook ik kan bijvoorbeeld ziek worden. Mocht dit het geval zijn, dan kan ik terugvallen op een groot netwerk aan collega’s. In overleg met jullie ga ik op zoek naar een vervanger.

Hebben jullie nog vragen of wil je graag dat ik voor jullie ook zo’n mooi en uniek doosje vol liefde maak voor jullie bruiloft! Check dan snel op ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdag!