Moment Design

De techniek achter liefde in een doosje
Beloved fotografie Bergen op Zoom

Stel je eens voor

Probeer je het volgende eens voor te stellen:
“Het is een warme dag. Je zit bent met je gezin lekker op het strand. De zon schijnt, de zee is rustig. Je woelt met je blote voeten door het warme zand, de kinderen bouwen zandkastelen, terwijl je partner met zijn vingers rondjes tekent op je rug.”
Dit klinkt niet echt als een fotoshoot toch? En toch kan het dat wel zijn!

Beloved fotografie Bergen op Zoom

De fotoshoot

Bij een Moment Design fotoshoot gaan we samen naar een mooie locatie. Een plek waar jullie graag komen of die veel voor jullie betekend. Jullie krijgen van mij kleine opdrachtjes (invites), die er voor zorgen dat jullie mij met mijn enge camera vergeten. Want zoals je net even echt in je gedachte op dat strand zat, ben je door de invites tijdens het fotograferen ook met je gedachte ergens anders.

Beloved fotografie Bergen op Zoom

De foto's

Deze manier van fotograferen levert hele eerlijke, spontane, mooie foto’s op. Foto’s zonder ongemakkelijke houdingen en gemaakte lachjes. Maar foto’s met echte emoties, een echte schaterlach waarbij de tranen over je wangen lopen of juist die echte verliefde blik die alleen je partner kent.

Beloved fotografie Bergen op Zoom

Plezier

Om de voorpret al wat te verhogen krijgen jullie vooraf aan de fotoshoot een aantal vragen toegestuurd. Het antwoord op deze vragen gebruik in als voorbereiding op de vragen en opdrachtjes die jullie van mij tijdens de shoot krijgen. Dit maatwerk maakt iedere Moment Design fotoshoot uniek.

Doosje vol liefde

Heb je nog vragen of zou je zelf ook eens heel graag een Moment Design fotoshoot willen ervaren. Ik hoor het graag!

Neem contact op

Moment Design

Moment Design is ontwikkeld door de Canadese fotograaf Jesh de Rox. Het is een techniek die mij als fotograaf helpt om jullie op je gemak te stellen, jullie echte emoties naar boven te halen.  Het is een combinatie van portretfotografie en journalistieke fotografie, maar meer nog is het een manier van kijken naar mensen, onbevooroordeeld, open en eerlijk. Moment Design is in eerste instantie ontwikkeld voor het fotograferen van koppels (onder de naam Beloved), maar de technieken zijn ook heel goed toe te passen op alle andere vormen van portretfotografie. Ik pas Moment Design toe op al mijn fotoshoots. Alleen zo kan ik die mooie en unieke doosjes vol liefde maken.
Heb je nog vragen of wil je graag dat ik voor jullie ook zo’n mooi en uniek doosje vol liefde maak, neem dan contact met mij op!