Baby’s eerste jaar

om niets te vergeten
baby's eerste jaar fotografie

Bijzonder eerste jaar

Daar is jullie kleintje eindelijk! Een lief, klein, afhankelijk babytje. En dan ineens is daar dat eerste lachje. En zie je het nou goed, probeerde hij of zij nou echt dat speelgoedje te pakken? Klonk daar nou echt mama uit dat schattige mondje? En zijn die kleertje nu alweer te klein? Help!! Stop de tijd!

baby's eerste jaar fotografie

Genieten van alle mijlpalen

In het bijzondere, mooie, maar ook hectische eerste jaar van je kleintje wil ik je heel graag een aantal momentjes geven om stil te staan bij alle veranderingen die jullie kleine wondertje doormaakt. Groeien van een schattig afhankelijk baby’tje naar een ondernemende dreumes gaat zo snel. Heel bijzonder om bij alle stapjes stil te staan, ze echt te beleven zodat je ze voor altijd kan herinneren.

baby's eerste jaar fotografie

Samen herinneringen maken

Tijdens het eerste levensjaar van jullie kleintje kom ik 5 keer op visite bij jullie thuis.  Jullie kleintje zal de hoofdrol spelen tijdens de fotoshoots, maar de liefde en de bijzondere, warme band in jullie gezin is te mooi om niet vast te leggen. Daarom gaan jullie (en eventuele broertjes of zusjes) ook mee op de foto. En nee, dat is niet eng! Later zul je me dankbaar zijn, dat ik juist deze bijzondere momenten voor jullie heb vastgelegd.

baby's eerste jaar fotografie

Mooiste cadeau voor later

Ik benieuwd naar jullie verhaal, wat vinden jullie belangrijk, wat willen jullie je kindje meegeven, wat maakt jullie gezin bijzonder. Ik vraag jullie om mijlpalen en herinneringen met mij te delen die ik samen met de foto’s kan verwerken in het baby’s eerste jaar boek.

Jullie doosje vol liefde

Boeken kan vanaf het moment dat de uitgerekende datum bekend is. Zodra jullie kleintje geboren is spreken we de datum voor de shoot af. Ben je net bevallen en wil je nog graag een baby’s eerste jaar boek, bel me dan zo snel mogelijk!

Neem contact op

Meer informatie

Een baby’s eerste jaar boek wordt met veel aandacht en liefde gemaakt. Informatie over hoe dat gebeurd en wat de kosten zijn vind je in onderstaande brochure.
Heb je nog vragen of wil je graag dat ik voor jullie ook zo’n mooi en uniek doosje vol liefde maak, neem dan contact met mij op!