Waarom een doosje vol liefde?

Foto’s van vroegerKen je dat fijne gevoel van een doos met oude familiefoto’s vinden? Een “doosje vol liefde” is dat gevoel!
Niet direct nu, maar ooit worden de foto’s die wij nu maken de foto’s van vroeger.

We boffen dat we leven in een tijd leven dat fotografie voor iedereen binnen handbereik is. Grote kans dat je straks al honderden foto’s van je kleine wondertje gemaakt hebt nog voordat hij of zij een jaar is. Ieder lachje, iedere mijlpijl wordt weggeklikt op je mobiele telefoon. Superleuk natuurlijk om al die bijzondere momenten snel te kunnen delen via de whatsapp of via social media. Zo kan iedereen meegenieten van jullie kleine wonder.

Maar waar zijn deze foto’s over 30 jaar? Wanneer jullie kleine wondertje zelf papa of mama wordt? De techniek gaat zo snel, heb je die foto’s dan nog wel ergens opgeslagen? Kan je ze nog bekijken met de technieken van dan? Kom je nog wel door al die duizenden bestanden gebladert?

Daarom!Daarom maak ik “doosjes vol liefde”! Fotosessies die veel verder gaan dan het vastleggen van hoe jullie kleintje er uit ziet. Ik fotografeer jullie met in mijn achterhoofd de gedachte dat deze foto’s over 30 jaar nog steeds bekeken worden. Ik wil dat de liefde die jullie nu voor elkaar voelen, dan nog voelbaar is in de foto’s.

Natuurlijk maak ik ook mooie foto’s van hoe jullie kindje eruit ziet en natuurlijk leg ik die kleine handjes en voetjes vast. Maar ik leg ook de liefde en het geluk in jullie prille gezin vast. Die kleine momentjes waarvan je nu misschien niet beseft hoe fijn het is om juist die later terug te kunnen zien.

Dit is een doosje vol liefdeDe afdrukken van deze fijne momentjes stop ik met heel veel liefde in een mooi album. Wanneer de tijd dan daar is en jullie op zoek gaan naar de babyfoto’s van jullie kleintje, komt het “doosje vol liefde” uit de kast en kunnen jullie in gedachte terug naar dat heerlijke gevoel van vroeger.


No Comments

Post a Comment