bruidsfotografie-bruiloft-trouwen-roosendaal

Fijne bruiloft in Roosendaal

Als trouwfotograaf kom ik op bijzondere plaatsen. Zo ook bij de bruiloft van Arno en Eveline. Zij vierden hun bruiloft in een antieke treincoupé. Hoe bijzonder is dat?

Nog nooit heb ik voor een bruiloft zoveel kilometers afgelegd als voor de bruiloft van Arno en Eveline. De dag begon in Nieuwegein waar de voorbereidingen plaats vonden. Daarna vertrokken we naar Roosendaal en Zegge voor de fotoreportage, de ceremonie en de receptie.

Voor het diner had Arno, die helemaal gek is van treinen en ook heel wat weekeinde doorbrengt aan de rand van het spoor om bijzondere treinen te fotograferen, een antieke trein geregeld. Heel bijzonder! Dat vond ook BN/DeStem, zij waren aanwezig op het station om verslag te doen van het vertrek van de trein.

Terwijl het diner werd uitgeserveerd reden we een rondje door Nederland. Via Dordrecht, Rotterdam, langs Haarlem en Amsterdam om zo uit te komen bij Utrecht. Hier maakten we een tussenstop. Op dit station hadden Arno en Eveline hun eerste date. Bij hoge uitzondering mocht het bruidspaar de trein even verlaten om foto’s te maken op het perron. Via Den Bosch, Tilburg en Breda reden we weer terug naar Roosendaal.

Het was een lange, vermoeiende, maar heel bijzondere dag.

No Comments

Post a Comment