Loveshoot met receptieboek

Het receptieboek is een luxe ingebonden boek dat standaard bestaat uit 10 extra dikke beschrijfbare bladen met daarop de mooiste foto’s uit jullie loveshoot. Door de speciale opmaak blijft er voldoende ruimte over voor jullie gasten om hun beste wensen op te schrijven.

Dit receptieboek is niet alleen een leuke herinnering voor later, maar heeft nog meer voordelen. Een loveshoot is namelijk een fantastisch leuke voorbereiding op jullie trouwreportage. Want hoe gezellig het kennismakingsgesprek ook is, hoe het echt is om bij mij voor de camera te staan, dat ervaar je pas als je voor mijn camera staat (klinkt logisch toch?)

Bij een loveshoot gaan we op een door jullie uitgekozen locatie (en uiteraard help ik jullie graag bij het kiezen van een locatie) foto’s maken. Net als tijdens een trouwreportage, maar dan zonder trouwkleding. Zo kun jullie alvast ervaren hoe leuk en bijzonder het kan zijn om op de foto te gaan.

De loveshoot met het receptieboek en de digitale foto’s (in hoge resolutie) kost € 435,-

Voor mijn demo-album gebruikt ik foto’s uit de loveshoot van Bob en Laura. Wil je het demoboek in het echt bekijken, neem dan gerust contact op.

bruidsfotografie - loveshoot - receptieboek - bergen op zoom
bruidsfotografie - loveshoot - receptieboek - bergen op zoom
bruidsfotografie - loveshoot - receptieboek - bergen op zoom
bruidsfotografie - loveshoot - receptieboek - bergen op zoom

No Comments

Post a Comment