Trouwfoto_Markiezenhof_Orangerie_Mattenburg_Bergen_op_Zoom

Fijne zomerse bruiloft in het Markiezenhof van Bergen op Zoom

Een heerlijk zonnetje, een mooie locatie en een prachtig bruidspaar, daar maak je mij als trouwfotograaf hartstikke gelukkig mee. Bij de bruiloft van Ivo en Madelon was het dus ook erg genieten voor mij!

Prachtig Markiezenhof en mooie Orangerie Mattenburg


Ivo en Madelon kozen er voor om hun bruiloft niet op één, maar op twee geweldig mooie locaties te vieren. De huwelijksvoltrekking vond plaats in Het Markiezenhof en daarna werd er geborreld en gefeest bij Orangerie Mattenburg. Beide locaties dienden ook als decor voor de fotoshoot.

Gezellig


’s Ochtends waren (bijna) alle daggasten al aanwezig toen Ivo zijn Madelon voor het eerst als bruid zag. Zij hadden als verrassing voor het bruidspaar een bruidstaart(tje) in de stijl van de trouwkaart geregeld. Erg leuk én lekker! Na de fotoshoot en de ceremonie werd er uitgebreid geborreld op het terras van de orangerie. Wat een gezellige boel!

No Comments

Post a Comment