Trouwfoto_Beneden_Sas_Bergen_op_Zoom

Heerlijke buiten bruiloft bij Restaurant Beneden Sas in De Heen

De bruiloft van Richard en Suzanne was in één woord geweldig! Een voor mij  heel speciaal bruidspaar (Suzanne was de kleuterjuf van mijn zoontje), twee dagen feest vieren, prachtig weer, lieve gasten en een prachtige locatie.

Trouwfeest op school


Het feest begon bij Suzanne op school, want tja…. een kleuterjuf kan natuurlijk niet trouwen zonder dit te vieren in de klas. Suzanne en Richard verschenen als echt bruidspaar op school (wat zag Suzanne er in haar Zeeman-trouwjurk al prachtig uit!). Samen met de kinderen knutselden ze een heel trouwfeest in elkaar. Met mooie vlaggetjes, taart, kinderchampagne, fotoshoot en een dansfeest. Wat was dit genieten zeg!

Genieten


De dag na het feest op school werd er echt getrouwd. Restaurant Beneden Sas en de Dintelse Gorzen waren het decor voor deze buiten bruiloft. Wat heb ik heel de dag lopen genieten. Van de first-look met uitzicht op het water tot de mini-fotoshoot bij het ondergaande zonnetje aan het einde van de dag, alles was zo mooi en ontspannen. Kijk zelf maar!

1 Comment

  • Susanne Nefs-van Nijnatten

    22.07.2017 at 22:27 Beantwoorden

    Wat leuk om alle mooie foto’s nog eens terug te zien op een blog. Heel gaaf!

Post a Comment