Styledshoot met als thema Vastenavend. Bruiloft gestyled met typische Vastenavend items uit Bergen op Zoom.

Inspriratie: Bruiloft met een knipoog naar Vastenavend

Aan het begin van het jaar (soms is dat al in januari, soms pas eind februari) verandert Bergen op Zoom in het Krabbegat. Er barst een ongekend mooi feestje los in de stad. Drie weekeinde lang wordt er feest gevierd met als hoogtepunt toch wel het Vastenavend weekeinde zelf. Vier dagen lang regeert de leut. Voor een buitenstaander een moeilijk te snappen feest en dat snap ik heel goed! Want ondanks dat ik een geboren en getogen Brabantse ben, was ik hier ooit ook een buitenstaander in het Vastenavend feestje. Inmiddels ben ik helemaal ingeburgerd en vind ik Vastenavend vooral een heel bijzonder feest. Boordevol tradities, mooie (soms wat gekke) gebruiken, met overal een idee en een betekenis erachter.

Vastenavend wordt in Bergen op Zoom echt met de paplepel ingegeven en dat verklaard ook wel het speciale sfeertje in de stad. Van jong tot oud en alles ertussen viert samen feest. Het sfeertje is heel gelaten, lollig, gezellig, saamhorig. De perfecte sfeer om verliefd te worden. En dat gebeurd vaak met Vastenavend. Natuurlijk overleeft niet iedere relatie het “gewone” leven, maar heel vaak overwint de liefde het wel en blijkt “da Krabbeke mee da leuke ‘oedje” de liefde van iemands leven.

Toen Lynn van der Meer van Imaginge Weddings mij een poosje geleden benaderde of ik mee wilde werken aan een Styled shoot en zo ja, of ik dan ook een thema wist, hoefde ik niet lang na te denken. Een bruiloft met een knipoog naar Vastenavend leek mij geweldig. En zo geschiedde. Lynn vond een heleboel leveranciers die mee wilden werken en dit is het resultaat.

 

Styledshoot met als thema Vastenavend. Bruiloft gestyled met typische Vastenavend items uit Bergen op Zoom. Styledshoot met als thema Vastenavend. Bruiloft gestyled met typische Vastenavend items uit Bergen op Zoom. Styledshoot met als thema Vastenavend. Bruiloft gestyled met typische Vastenavend items uit Bergen op Zoom. Styledshoot met als thema Vastenavend. Bruiloft gestyled met typische Vastenavend items uit Bergen op Zoom. Styledshoot met als thema Vastenavend. Bruiloft gestyled met typische Vastenavend items uit Bergen op Zoom. Styledshoot met als thema Vastenavend. Bruiloft gestyled met typische Vastenavend items uit Bergen op Zoom. Styledshoot met als thema Vastenavend. Bruiloft gestyled met typische Vastenavend items uit Bergen op Zoom. Styledshoot met als thema Vastenavend. Bruiloft gestyled met typische Vastenavend items uit Bergen op Zoom. Styledshoot met als thema Vastenavend. Bruiloft gestyled met typische Vastenavend items uit Bergen op Zoom. Styledshoot met als thema Vastenavend. Bruiloft gestyled met typische Vastenavend items uit Bergen op Zoom. Styledshoot met als thema Vastenavend. Bruiloft gestyled met typische Vastenavend items uit Bergen op Zoom. Styledshoot met als thema Vastenavend. Bruiloft gestyled met typische Vastenavend items uit Bergen op Zoom. Styledshoot met als thema Vastenavend. Bruiloft gestyled met typische Vastenavend items uit Bergen op Zoom. Styledshoot met als thema Vastenavend. Bruiloft gestyled met typische Vastenavend items uit Bergen op Zoom. Styledshoot met als thema Vastenavend. Bruiloft gestyled met typische Vastenavend items uit Bergen op Zoom. Styledshoot met als thema Vastenavend. Bruiloft gestyled met typische Vastenavend items uit Bergen op Zoom. Styledshoot met als thema Vastenavend. Bruiloft gestyled met typische Vastenavend items uit Bergen op Zoom. Styledshoot met als thema Vastenavend. Bruiloft gestyled met typische Vastenavend items uit Bergen op Zoom. Styledshoot met als thema Vastenavend. Bruiloft gestyled met typische Vastenavend items uit Bergen op Zoom. Styledshoot met als thema Vastenavend. Bruiloft gestyled met typische Vastenavend items uit Bergen op Zoom. Styledshoot met als thema Vastenavend. Bruiloft gestyled met typische Vastenavend items uit Bergen op Zoom.

 

Met dank aan deze geweldige leveranciers:
Organisatie & Styling: Imagine Weddings
Bruidsjurk & Kostuum: Senfina bruidsmode
Locatie: Le bouleau
Taart: Queen of pops
Bloemen: Rozen en Bottels
Ringen: Juwelier Ooms
Visagie & Kapsel: Letty Stok visagie & haarstyling
Drukwerk: Chrissy’s Card Company
Modellen: Melissa & Joey

 

 

No Comments

Post a Comment