1 op 1 coaching

1 op 1 coaching

Leren in een groep is niets voor jou, maar je wilt wel graag een stapje verder in je fotografie. Dat kan zijn op foto-technisch als op Moment Design gebied zijn.

Samen met jou kijk ik of ik de juiste persoon ben om jou te helpen. Wanneer we het er over eens zijn dat ik je verder kan helpen, stellen we samen vast hoe jouw coachingstraject eruit komt te zien. Mocht ik niet over de juiste kennis beschikken, dan help ik je graag met het vinden van een passende coach binnen mijn netwerk.

Kosten

De kosten zijn geheel afhankelijk van jouw vraag en wensen mbt het coachingstraject. De prijzen hieronder geven je alvast een indicatie.

Los uur coaching: € 150,- excl BTW (= € 181,- incl BTW)
Dagdeel (3,5 uur): € 395,- excl BTW (= € 477,- incl BTW)
Hele dag (7 uur): € 695,- excl BTW (=€ 840,- incl BTW)

Koffie, thee, en wat lekkers zijn bij de prijs van de workshop inbegrepen.
Wanneer je een hele dag boekt is ook een lekker lunch bij de prijs inbegrepen.

Locatie voor de workshop

Voor deze workshop nodig ik je graag uit bij mij thuis in Bergen op Zoom. Je kunt voor de deur (gratis) parkeren. De bus (lijn 25 Bergse Plaat, uitstappen halte Strandplevier) stopt op 5 minuten loopafstand. Wanneer een fotoshootshoot onderdeel van de coaching is gaan we daarvoor naar de oever van het Markiezaatsmeer, wat vlakbij ligt.

* Wil je deze workshop liever in een voor jouw vertrouwde omgeving volgen, dan kom ik graag naar je toe. Er worden dan wel reiskosten a € 0.50 ct/km vanaf Bergen op Zoom berekend.

Meer informatie

Ik ben benieuwd naar jouw “fotografie-uitdaging” en bekijk graag of ik je daarbij kan helpen. Wanneer je onderstaand formulier invult, neem ik contact met je op.

Naam(verplicht)

E-mail adres(verplicht)

Telefoonnummer(verplicht)

Jouw vraag

Met dank aan Caroline Elenbaas voor de leuke foto bovenaan deze pagina.